Rammer til mattebrønn

Bruksområde

Vi anbefaler bruk av rammer til mattebrønn der Top Clean mattene brukes. Rammen beskytter kantene mot gulvet/fliser slik at skader ikke oppstår ved feks. bruk av traller/handlevogner. Rammer i en mattebrønn gir også et finere utseende og det blir enklere å rulle opp matten for rengjøring.

Rammer til mattebrønn

Installation

Rammene kan lages i alle former, skrå, trekantet, buet osv. Rammen til mattene leveres med tre forskjellige overflater; Aluminium, rustfritt stål og messing. Rammer leveres ferdig tilkappet etter nøyaktige mål med koblingsbeslag og festeanordninger.

Til de fleste prosjekter skal rammene leveres en tid før mattene, gjerne når gulvet støpes. Vi lagerfører standardstørrelser og kan derfor på kort tid tilpasse og levere rammene etter behov. Ved å bruke en 25x25x3mm ramme(innvendig 22x22mm) får en flest alternativer i valg av matte. For bredder over 3000mm vil mattene leveres i 2 eller flere seksjoner, som kobles sammen med spesialutviklede koblingsbeslag.

Etter at rammen er på plass anbefales det å bruke en avrettingsmasse for å få et jevnt underlag. Bunnen på mattebrønn bør være plant med innvendig ramme.


Rampelist til bruk på steder hvor matte legges direkte på gulv, uten mattebrønn

 

 

Natur aluminium, Aluminiumsprofilen kan pulverlakkeres i ønsket RAL farge mot tillegg.

 

Vi har rammer i str:
 
15 x15x2mm
20x20x3mm
25x25x3mm
30x30x3mm
45x45x3mm
 
og flislister i str:
10mm
12,5mm
15mm
18mm
22mm
 
Vi kan skaffe de fleste størrelser på forespørsel.
 
 
 
 
© Geggus E.M.S. GmbHPrint