Top Clean Mattebrønn

Bruksområde

Top Clean Mattebrønn lages av rustfritt stål eller aluminium. Det er en ferdig brønn med stor kapasitet. Den kan ha avløp som kobles til drensrør. Hvis det trengs kan flere Top Clean Mattebrønner monteres sammen for en større inngang, men normalt holder det med en brønn. De drenerende støtteprofilen i brønnen er sveiset fast i gangretning, og sørger for solid umderstøtte for mattene. Denne brukes normalt utvendig, men kan brukes innvendig hvis fuktigheten her er et problem (f.eks i gamle hus).

Top Clean Mattebrønn

Innendørs bruk Utendørs bruk Tilrettelagt for funksjonshemmede Fremkommelig med tralle

Anvendelse
Passer for Top Clean STABIL Heavy Duty 17 og 22 mm, Top Clean OBJEKT 22 mm og Top Clean HIGH 42 mm. 

Material
Rustfritt stål V2A eller Aluminium, med vanntett sveising.                                   Støtteprofil i rustfritt stål V2A eller Aluminium, maksimal avstand 250 mm, med utsparring for drennering. Matterammen rundt,sveist fast på toppen, i rustfritt stål eller aluminium

Avløp
Avløpet plasseres etter ønske. Det bør jo være på det laveste punktet i brønnen hvis det er hellning på den. Ellers i midten. Det er i rustfritt stål, 60 mm diameter, 1 ½ / tomme tilkobling for dreneringssystem.

Størrelser
Rektangulære eller i  spesial størrelser. Buer, skrå sider eller utskjæringer. Alt er mulig. Større brønner kobles sammen med U-profiler. Hver brønn er vanntette og har mulighet for avløp.

Spesialtilpasninger

Mur-ankere, i rustfritt stål eller aluminium, kan festes på brønnene for innstøpning. Forsterkede brønner i rustfritt stål eller aluminium kan produseres for å tåle jekketraller.

 

 

Rustfritt stål

Aluminium

Teknisk Data

Utførelse Standard høyde Bredde Lengde
Aluminium 50mm 2900mm 1400mm
Aluminium 75mm 2850mm 1350mm

 

Teknisk Data

Utførelse Standard høyde Bredde    Lengde
Rustfritt stål 25mm 2900mm 1390mm
Rustfritt stål 50mm 2875mm 1375mm
Rustfritt stål 75mm 2850mm 1350mm

 

© Geggus E.M.S. GmbHPrint