Top Clean TREND®GREEN MOTION

Bruksområde

Miljøvennlig inngangsmatte som passer i innvendige vindfang der man er opptatt av luftkvalitet og renhold.

Top Clean TREND®GREEN MOTION

Innendørs bruk Tilrettelagt for funksjonshemmede Fremkommelig med tralle Fremkommelig med truck Resirkulerbart

«Green Motion» er en resirkulerbar inngangsmatte innenfor vår variant Top Clean Trend.  Geggus EMS har utviklet en bærekraftig og miljøvennlig matte med aluminiumprofil og tekstil som er 100 % resirkulerbart for gratis gjenvinning.

En 100 % resirkulerbar inngangsmatte med tekstil som har fått «green Label» i USA. Dette er en uavhengig test av luftkvalitet og kjemikaler som er gjennomført av CRI (Carpet and Rug institute). Dette er gjort for at forbrukerne kan være sikre på de helsemessige fordelene ved bedre luftkvalitet og renhold.  «Green motion» passer i alle innvendige inngangspartier/Vindfang.

 

 

 

 

 

Aluminiumprofilene er elokserte og motstår korrosjon i all slags vær. De sterke stålwirene er laget av rustfritt stål, nipler og skruer er laget av ikke-korroderende aluminium. Det miljøvennlige ilegget av teppe er laget av polypropylen som har ekstremt slitesterke egenskaper.  Den er også helt fri for latex. Den er også lydisolerende og værbestandig.  Alle komponenter er fullt resirkulerbare

140 antrasitt, Eco- vennlig tekstil

Aluminiumsprofil: Laget av ikke vridbare aluminiumsprofiler ( ENAW 6060-T66, veggtykkelse optil 1,5mm) eco- anodisert E6/EV 1, Korrosjonsbestandig. Resirkulerbar.

Ilegg: Tekstil Uv-resistent, robust polypropylen, sklisikker R11 etter DIN 51130, Brannhemmende Cfl-s1 etter DIN EN 13501-1 (Tysk industri standard.) Resirkulerbar.

Konstruksjon:  PVC fri gummi som er lyddempende. Resirkulerbar.

Profilbredde: 37mm

Profilhøyde: 22mm

Wire Rustrfitt stål V2A Ø 3 mm. Resirkulerbar.

Låsing: Spesialnippler med rustfrie stålskruer. Resirkulerbar.

Profilavstand: 5mm, Avstands klosser av ikke PVC fri gummi. Resirkulerbar.

© Geggus E.M.S. GmbHPrint