Start
sponsorering

Sponsorering

GEGGUS er partneren for lokale klubber og veldedige organisasjoner

Geggus Sportpark

GEGGUS SPORTSPARK

Det nye klubbsenteret til TSV Weingarten 1880 e.V. med sine mangfoldige Idrettsanlegg og Servering vil i fremtiden hete GEGGUS Sportpark.

TSV-styret er stolte av å kunne presentere en pålitelig partner med det respekterte Weingarten-selskapet GEGGUS GmbH for åpningen av det moderne og representative bygget.

Samarbeidet vårt er langsiktig. Vi er glade for å kunne tilby et bredt spekter av sport for folk i alle aldre sammen med TSV Weingarten, sier Kai Geggus, administrerende direktør i GEGGUS GmbH.

Premium partner av Germania 1904 Weingarten e.V. sportsklubb

Svg04 Weingarten

SV Germania 04 Weingarten – bryting på sitt beste og tysk mester i bryting i 2011, 2012 og 2017.

Premium partner til fotballforbundet 1906 e.V.

Fvgg Weingarten

Fotballforbundet 1906 e.V., forkortet FVgg Weingarten, er en idrettslag for fotball, tennis, svømming og kvinnegymnastikk.

Premium partner av Blut e.V.

Blut Ev Weingarten

Frivillig organisasjon som hjelper Leukemi og Kreft pasienter. De har tatt på seg oppgaven å hjelpe der vanlige statlige innstanser ikke kan. Det tas hensyn til pasienters og pårørendes behov i alle stadier av kreft: fra diagnose gjennom terapiperioden til ettervern og mestring av den endrede hverdagen etter kreft.

Hovedsponsor i Weingarten Ride-, Trave- og Avlsklubb e.V.

Rfz Weingarten

Weingarten Ride-, Trave- og Avlsklubb har siden 1949 tilbudt et bredt utvalg. I tillegg til turneringsridning er det westernridning, volting og fritidsridning.

Partner for barn og ungdom ARCHE Karlsruhe e.V.

Arche Karlsruhe

Barn og ungdom ARCHE Karlsruhe e.V.s vil hjelpe barn fra forskjellige økonomiske og samfunnsmessige bakgrunn like muligheter gjennom hele livet. Gjennom støtte blir barna fulgt en del av veien for å gjøre dem skikket for livet i samfunnet.

Partner i TSV Weingarten 1880 e.V.

Logo Tsv2019 Rgb Klein

GEGGUS GmbH er sponsor for elite håndballlaget for menn til SG Stutensee-Weingarten.

Medlem av DGNB

Dgnb Logo

DGNB, som står for German Society for Sustainable Building. Som en ideell organisasjon med base i Stuttgart, har DGNB vært forpliktet til beviselig gode bygninger, levelige nabolag og kort sagt et bærekraftig bygget miljø siden det ble grunnlagt i 2007.

5 ÅRS GARANTI

TILLIT OG SIKKERHET

RASK LEVERING

FLERE PRISVINNERE

PREMIUM KVALITET SIDEN 1947

TOPP SERVICE OG RÅDGIVNING

Kontakt

Mattecompagniet as

Follummoveien 26 3516 Hønefoss

+47 32 133 413

Navigasjon

Partner