Start
salgs-hjelp

Kjøps / Salgshjelp

Vi hjelper deg med valg av matter

Messestand Truss

Forskjellige løsninger

Med hjelpemidlene kan du vise frem produktene våre på en informativ måte. Og la sluttbrukere, innkjøpere og arkitekter kjenne på produktene.

Sammenleggbar Stand

Geggus Messestand

For arrangementer som f.eks Til for eksempel interne messer eller kundearrangementer stiller vi med vår representative, moderne og sammenleggbare messestativ. Som enkelt kan monteres og demonteres på kort tid. Uten kostnad. Vennligst kontakt oss på telefon for å avtale datoene for utplasseringen din.

TRUSS utstillingsstand, lett og kompakt

Messestand Truss

Den modulære utstillingsstanden er moderne og funksjonell. Modulløsningen er laget av lettvektsplast og kan monteres og demonteres uten verktøy og er designet for å være helt modulær. Du kan bruke systemet som utstillingsvegg og om nødvendig konfigurere en hel utstillingsstand på 5x2 meter.

Messebanner

Geggus Messe Banner

For arrangementer som f.eks Til for eksempel interne messer eller kundearrangementer tilbyr vi deg gratis vårt representative, moderne annonsebanner, som enkelt kan settes opp og tas ned igjen på kort tid. Vennligst kontakt oss på telefon for å avtale datoene for utplasseringen din.

Beach Flagg

Geggus Beach Flag

Beachflagget er ekstremt allsidig og et blikkfang overalt. Med den kan du forvandle ethvert sted til din individuelle reklamesone, enten det er på en messe, salgsstand eller i inngangspartier. Det slitesterke materialet er ideelt for alle innendørs og utendørs steder, selv i sterke vindsoner, siden 360° rotasjonsfunksjonen lar den rotere med vinden. Mål: 90 x 324 cm

Beach Banner

Geggus Beach Banner

Dette reklamemediet kan brukes hvor som helst, ute, inne eller som et blikkfang foran innganger. Det er raskt og enkelt å sette opp – det kunne ikke vært mer fleksibelt. For å sikre at banneret ditt står stødig selv i vindfulle forhold, leverer vi jordplugger for å feste det til bakken.

Mattestativ

Geggus Mattenständer 2023

For å tydelig kunne presentere produktene våre i større dimensjoner, har vi utviklet et stabilt mattestativ. Den kan fritt utstyres med Top Clean-produkter. Mattestativet er 170 cm høyt og 60 cm bredt med en dybde på 51 cm (pris på forespørsel).

Prøveperm

Produktbox 2023 Foto

Det er ofte nyttig om det er en prøve på byggeplassen. Da er det greit med GEGGUS-prøveperm. I tillegg til Top Clean Original-prøven, inneholder den også GEGGUS-katalogen, hvor du kan finne detaljert teknisk informasjon om nødvendig.

Fargekart

Geggus Farbkarte

I vårt fargekart finner du originalprøven av tilgjengelige standard- og spesialfarger på Tekstil ileggene med detaljer om tilhørende mattetyper, fargenummer og mattehøyder. De tekniske egenskapene er oppført i en oversiktlig tabell. Vi sender deg gjerne vårt fargekart på forespørsel.

Kvalitets håndprøver

Geggus Qualitaetsmuster

Selvfølgelig, på din forespørsel, vil vi produsere en håndprøve av alle produktene gratis. Disse prøvene gjør avgjørelsen din enklere og hjelper deg å bruke Top Clean-produkter spesifikt og effektivt.

Prøvemappe for Selgere

Kollektionsordner 2020

Det er alltid spesielle krav, spesielt når det gjelder pøvemapper og presentasjonsartikler. Vår nye prøvemappe har en tydelig struktur, høykvalitets utførelse og perfekt presenterte produkter som runder av presentasjonen din - et absolutt blikkfang! Be om din kopi fra oss nå.

Disk display

Thekenaufsteller

Bruk dette perfekte reklamemediet i din bedrift og dra nytte av den elegante utformingen av diskdisplayet, som allerede er utstyrt med en prøvematte og er utstyrt med et integrert brosjyrerom for brosjyrer/flyers med god plass. Dra nytte av effektiviteten til displayet og be om din kopi fra oss nå.

5 ÅRS GARANTI

TILLIT OG SIKKERHET

RASK LEVERING

FLERE PRISVINNERE

PREMIUM KVALITET SIDEN 1947

TOPP SERVICE OG RÅDGIVNING

Kontakt

Mattecompagniet as

Follummoveien 26 3516 Hønefoss

+47 32 133 413

Navigasjon

Partner